RunnerSquare, será patrocinador de la 16 edició Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat l’aliança

0
97

La empresa de Sant Cugat RunnerSquare ha arribat un acord de patrocini amb l’organització de la Sant Silvestre per aquesta cinquena edició que es celebrarà el proper 31 de desembre a Sant Cugat
D’aquesta manera la marca que desenvolupa APP’s per runners es converteix com a patrocinador de la Sant Silvestre i serà un dels socis principals de la prova. RunnerSquare és un lloc web i una App en xarxa creada per corredors i què ajuda a gestionar totes les coses que involucren la vida d’un corredor; el perfil del corredor personal, el seguiment diari de l’entrenament, dels amics, dels viatges per córrer arreu i molt més. Aquesta aplicació va més enllà del rastreig i ofereix una gran quantitat de característiques que fan que sigui molt útil, com poder veure els corredors en temps real en un mapa o gestionar els teus propis entrenaments fent un seguiment dels mateixos.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari