UNA SANT SILVESTRE PLE DE PREMIS La Sant Silvestre amb més premis del país

0
69

Enguany La Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès s’ha posicionat com la Sant Silvestre amb més premis del país. Sense més dilacions, els 40 primers homes i les 40 primeres dones obtindran els següents premis: Del 1r al 3r, aconseguiran unes Ulleres esportives Nike patrocini de la Óptica Cottet; material colibrí; a més premis en metal.lic, del 4t al 5è classificat obtindran un magnífic Pernil de Jabugo; material colibri i premis en metal.lic, del 6 o al 8 o classificat obtindran unes Ulleres Esportives “Eassun”, del 9è al 28è classificat obtindran material esportiu Colibrí, del 29è 35è un lot d’embotits “Casa Cardùs” , del 36è al 38è classificat aconseguiran una Bossa Esportiva amb productes “Santiveri” ; i del 38è al 40è aconseguiran un GRAN Lot de Cremes Esportives.| A més aquest any la Sant Silvestre Barcelonesa a Sant Cugat del Vallès lliurarà trofeus per a les 3 primeres participants de les 5 categories de homes i dones. I, a més, els primers classificats de cada categoria tindran material de Thinkinsport i unes ulleres Eassun. A les categories veterans tindran també una sessió amb la maquina ALTER-G. Els primers participants de caràcter local obtindran un lot d’embotits “CASA CARDÚS”. Tots els participants s’emportaran una pulsera de “SILINCODE SOS”. El club que classifiqui més corredors aconseguirà un trofeu i s’emportarà un lot de material esportiu. I com no! Com es tradicional hi haurà un premi pel participant que porti la disfressa més original, qui rebrà una val de 100 euros de la botiga “DISFRAZZES” i l’equip que porti la disfressa més original un val de 300 euros Magnífics Sortejos; un cap de setmana a Andorra a la Massana per dues persones i un cap de setmana a un apartament de luxe a Tossa de Mar. També hi haurà un altre sorteig per dues persones amb 6 sessions de la maquina de rehabilitació “ALTER-G” i també per dues persones un sorteig d’un dorsal per participar a la Mitja Marató de Barcelona Participa a la Sant Silvestre amb més premis del país, no t’ho pots perdre!!!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari