III Sansi de Sant Feliu de Llobregat- 5 i 10km 16/11/2014

0
218

El Club Atletisme La Sansi organitzarà el proper 16 de novembre de 2014 a les 11h amb col·laboració de l’Ajuntament, la 3ª edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat, aquesta edició serà de 10km i de 5km, amb sortida al Pavelló Andrey Xepkin i arribada a la pista d’atletisme. Curses infantils a partir de les 10.15h dintre de la pista d’atletisme. Premis als 3 primers i primeres.| Cursa puntuable per la Lliga Championchip i dintre del calendari de la Federació Catalana d’atletisme, cronometrada pels seus jutges. Premis masculí i femení als 3 primers de cada categoria. Millors locals. Més gran i més jove. INSCRIPCIONS: Fins el 13 de novembre o fins exhaurir els 1.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lasansisantfeliu.com • www.lasansi.com CONTACTE: santfeliu@lasansi.com Samarreta tècnica de la marca Joma A tots els participants de la cursa que escollin la opció se’ls lliurarà una samarreta tècnica Joma i bossa del corredor amb diversos obsequis de les empreses patrocinadores com Aneto, Aquarius, Henkel, Oxd entre d’altres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada