CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS DE PROMOCIÓ

0
85

Aquest diumenge 2 de novembre es va celebrar el primer Campionat de Catalunya de Marxa per Clubs de Promoció en pista a l’Estadi Municipal d’Igualada. L’equip local, el CA Igualada va aconseguir el títol de la categoria benjamí tant en nois com en noies. A la categoria aleví els campions han estat el CA Canaletes en nois i el CA Viladecans en noies. L’Agrupació AC va aconseguit el títol infantil masculí i el CA Viladecans el femení. Per últim, el CA Canaletes es va imposar en la categoria cadet masculina i la UA Barberà en la femenina.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.