LLICÈNCIA FEDERATIVA PER A CURSES DE RUTA I CROS

0
116

Amb el gran increment de l’activitat atlètica de ruta i cros, la Federació Catalana d’Atletisme vol donar a conèixer la Llicència Catalana per a Curses en Ruta i Cros, adreçada a corredors a partir dels 20 anys que participen en aquestes modalitats.| Aquesta llicència permet participar com atleta federat al circuit català de cros, les curses en ruta i els diferents campionats de Catalunya d’aquestes especialitats. Pels atletes majors de 35 anys, poden participar en els corresponents campionats de veterans segons les categories. La Llicència disposa d’una assegurança esportiva amb cobertura per una temporada que l’entitat l’Aliança – Divina Pastora cobreix tant per accidents esportius produïts en competició com en entrenaments amb assistència per metges especialitats en medicina esportiva.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.