CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS DE PROMOCIÓ

0
169

El proper diumenge 2 de novembre se celebrarà el primer Campionat de Catalunya de Marxa per Clubs de Promoció en pista, organitzat pel Club Atlètic Igualada amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. Conjuntament es disputarà els 5 km Open de Marxa Ciutat d’Igualada a l’Estadi Municipal de la capital del Anoia. El festival atlètic començarà a les 10’15 hores amb la cursa Open i posteriorment es disputaran els corresponents campionats autonòmics de les categories cadet, infantil, aleví i benjamí.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada