Entrega de l’iPhone a l’afortunat corredor del Tast de la Mitja l’Aliança Juan Carlos

0
148


guanyador-iphone-tast-2014 Aquest dimarts 28 d’octubre, hem fet l’entrega del iPhone 6 Plus al corredor del Tast de la Mitja l’Aliança 2014 Juan Carlos Garnica amb el dorsal 833. El Sr. Mario Rocamora, representant del nostre patrocinador Mail Boxes ha tingut el plaer de fer l’entrega del premi al corredor. Recordem que tots els inscrits a la Mitja Marató també participaran automàticament amb el seu número de dorsal al sorteig d’un altre iPhone 6 Plus. Ara, de moment, seguiu atents als sortejos setmanals de material esportiu i altres. Sort!

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada