III Sansi de Sant Feliu de Llobregat- 5 i 10km 16/11/2014

0
214

El Club Atletisme La Sansi organitzarà el proper 16 de novembre de 2014 a les 11h amb col·laboració de l’Ajuntament, la 3ª edició de La Sansi de Sant Feliu de Llobregat, aquesta edició serà de 10km i de 5km, amb sortida al Pavelló Andrey Xepkin i arribada a la pista d’atletisme. | Curses infantils a partir de les 11h dintre de la pista d’atletisme. Premis als 3 primers i primeres. Cursa puntuable per la Lliga Championchip. Premis masculí i femení als 3 primers de cada categoria. INSCRIPCIONS: Fins el 13 de novembre o fins exhaurir els 1.500 dorsals INSCRIU-TE A: www.lasansisantfeliu.com • www.lasansi.com

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada