RUTA 20 i 21 DE SETEMBRE

0
64

El proper dissabte 20 de setembre se celebrarà la 15a edició de la Milla Urbana Vila d’Almacelles, organitzada pel Club Atletisme Almacelles Atlètica i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament del municipi. El festival atlètic començarà a les 16,00 hores amb les curses de categoria Especial i Cadira de Rodes fins a una vintena de curses corresponents a totes les categories.| Diumenge 21 es disputarà la 36a edició de la Cursa Popular de Sant Miquel, organitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei. Es donarà la sortida a les 09,00 hores al Passeig del Terraplè amb una distancia de 10 km i un recorregut pels barris i carrers més representatius de Molins de Rei.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari