JOCS OLÍMPICS DE LA JOVENTUT

0
153

Noel del Cerro, Campió en Perxa Jordi Torrents, Rècord d’Espanya Juvenil de 3.000 m
Aquest dimarts han finalitzat les competicions d’atletisme dels Jocs Olímpics de la Joventut que se celebren a Nanjing, Xina, amb una extraordinària actuació dels dos atletes catalans participants.| Noel del Cerro es va proclamar campió de salt amb perxa amb un registre 5,10 metres, millorant la seva marca personal en cinc centímetres. Jordi Torrents es va classificar en la cinquena posició de la final dels 3.000 metres amb un registre de 8’09”99, marca que representa un nou rècord d’Espanya juvenil de la distància. De fet a la semifinal ja va millorar el rècord estatal amb una marca de 8’13”89 que posteriorment va tornar a rebaixar a la final.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada