Blanco guanya la 32a edició de la cursa San Bonosi

0
76

Josep Lluis Blanco, del Club Atletisme La Sansi, va guanyar ahir a nit la 32a edició de la cursa San Bonosi de Blanes, cursa de 8km, amb un temps de 25’40” record de la cursa, rebaixant en 2 segons la marca que va aconseguir l’any passat. Després del lloretenc, van entrar el campió d’Espanya Junior de 3.000m.obs també lloretenc, Jonathan Romeo amb 26 minuts 4 segons, i tercer Buba Sabaly de Senegal. La cursa es disputava ahir dissabte a les 22.30h de la nit i comptava amb prop de 5.000 participants, en un recorregut dur de pujades i baixades. En dones, la primera en creuar la línea d’arribada va ser Angeles Rodriguez amb 31 minuts

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari