Aquesta Diada de l’11 de Setembre Bellaterra acollirà la 3a Sansi de Bellaterra

0
115

El proper 11 de Setembre Bellaterra acollirà la seva tercera cursa popular de la Diada Nacional, organitzada pel Club Atletisme La Sansi i l´EMD, la cursa popular de la diada amb més participants de Catalunya al 2012 i 2013, on centenars de catalans puguin celebrar la festivitat del seu país fent esport.| Ja estan obert les inscripcions on esperem més de mil participants populars i alguns internacionals, una cursa cronometrada i puntuable per la lliga Championchip. Al finalitzar la cursa tindreu un gran sorteig entre tots els participants, i a la web milers de fotos i vídeos, juntament amb un diploma. La tercera Sansi Bellaterra serà una cursa popular de 5 quilòmetres, en un entorn idíl·lic i tranquil, amb un recorregut atractiu per la majoria dels corredors. En motiu de la Diada Nacional, 11 de Setembre, l’organització de la cursa obsequiarà a tots els corredors amb una bossa d’obsequis i una original samarreta tècnica esportiva quadribarrada de la marca Joma, amb la senyera catalana. Les inscripcions a la cursa es poden fer www.lasansibellaterra.com , on a més, s’hi pot trobar informació necessària per arribar a Bellaterra, buscar allotjament, reglament, consells…

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada