XXV Cursa Popular Malgrat de Mar – 10km –

0
79

XXV Cursa Malgrat de Mar per ara ja sou més de 1.100 inscrits
La XXV Cursa de Malgrat de Mar de 10km de l’10 d’Agost 2014 “memorial Ramon Hernàndez i Turró” seran organitzats pel Club atletisme Malgrat i Club atletisme La Sansi, amb col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, amb sortida a les 8.30h i arribada a la pista d’atletisme de Malgrat de Mar a Avda. Pomereda s/n.| Us recomanen llegir aquest consells. ASSIGNACIÓ DE DORSALS PROVISIONAL Cursa 10km http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/assignacio-de-dorsals718 TREN GRATUÏT Informació a www.cursamalgrat.com o www.malgrat.com (Sortida a l’Arc inflable de la Sansi fora de la pista direcció Lloret de Mar, arribada dins de la pista d’atletisme a l’arc inflable de Coca Cola) MOLT IMPORTANT MIREU AQUEST MAPA D’UBICACIONS http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/ubicacionsespais418 ÚLTIMES INSCRIPCIONS A http://www.lasansi.com/ca/cursa-malgrat/inscripcions Els dies 9 i 10 d’agost a la pista d’atletisme de Malgrat, pondran inscriure’s amb dorsals extres els 25 primers. Fins el 7 d’agost o exhaurir 1.300 dorsals a www.cursamalgrat.com • www.lasansi.com ENTREGA DE DORSALS dissabte dia 9 d’agost: de 16h a 19,30h a la pista de atletisme de Malgrat de Mar. ENTREGA DE DORSALS diumenge 10 d’agost: de 7h a 8h. Lloc: Pista d’atletisme de Malgrat de Mar. És imprescindible presentar el DNI a l’hora de recollir el dorsal. Si recolliu el d’un altre participant es necessitarà el DNI o fotocòpia de l’altre participant. No oblidis el xip, sense ell no podràs tenir el temps exacte i no sortiràs a la classificació. Col·loca-ho bé a la sabatilla, no val ni a la butxaca ni a la mà. Els participants que portareu XIP DE LLOGUER el portareu a la sabatilla i caldrà tornar-lo a l’arribada, els que no ho tornin el hi pujarà el preu de l’ inscripció l’any següent. Passos més importants: Per evitar cues l’organització recomana recollir dorsal dissabte dia 9 de 16h a 19,30h a la pista d’atletisme de Malgrat de Mar + samarreta tècnica sense mànigues perquè gaudeixis amb ella competint, xip (si necessiteu un de lloguer anirà a la sabatilla) + bossa d’obsequi. COM ARRIBAR: Les pistes d’atletisme on serà la sortida i arribada són a 10 minuts caminant de l’estació de Rodalies de Malgrat de mar, seguint el passeig direcció Blanes. El 1er tren procedent de Barcelona arriba a les 07:37. La ruta d’accés a les pistes més adequada és la que baixa pel polígon industrial.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari