Laura Gomez Campiona d’Espanya de Triatló per Comunitats Autònomes amb la Selecció Catalana a Navaja

0
75

La triatleta del CNS, aconseguia la 2a posició absoluta (1a espanyola) a la 1a jornada de competició (triatló sprint de dissabte), just darrere de la triatleta internacional mexicana Michelle Flippo . Laura Gòmez s’erigia com a milor catalana i millor espanyola esdevenint clau per a la victòria final de catalunya en femines. La progressió i millores a la natació treballades amb Ivan Muñoz en aigues obertes a Mallorca durant el primer semestre i el treball en piscina al CNS de Can Llong varen donar el seu fruit, ja que sortia 5a absoluta de l’aigua. | El circuit de ciclisme (amb 480m desnivell), consistent en dos vegades pujar un petit port de 4,5km, va esdevenir clau per a les aspiracions de la sabadellenca; a l’alçada del km3,5 atrapava al grupet de cap de cursa i el trencava per complert enduent-se amb ella la triatleta mexicana; el treball d’elles dues obriria forat fins als 50” a la T2 vers al gran grup de les altres triatletes internacionals espanyoles i de l’actual campiona d’espanya triatló sprint. Al 5km finals la Sabadellenca va fer sortir conservadora i malgrat aturar-se per flato al km1.5, va remetre la situació i aconseguia quelcom més que una 2a plaça absoluta en una prova del màxim nivell nacional, aconseguia batre el problema i conribuïr a la victòria de la selecció catalana. Esdevenir la primera catalana va suposar la selecció per al relleu mixte (4 integrants, dos homes i dos dones) de la segona jornada de competició, en un explosiu 300m natació, 7km bici i 1.8km cursa a peu. Laura Gómez va ser la primera rellevista catalana, i demostrava una vegada més el seu estat de forma, sortint 2a absoluta de l’aigua, arribant 1a absoluta amb la bici i donant el relleu en 1a posició. Catalunya acabaria 2a al relleu mixte però amb el comput total aconseguia amb les victòries masculines i femenines del dissabte i el 2n lloc de diumenge la victòria total del campionat d’espanya. Laura Gòmez doncs, arribava a casa amb quelcom més que tres medalles del nacional per autonomies, tornava amb la confiança recuperada i la satisfacció de poder plasmar el treball realitzat. Ara toca descansar i recuperar-se d’un intens cap de setmana amb jornada doble de competició i preparar els triatlons de distància olímpica que es presenten als propers mesos.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari