CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS, Jornada Final

0
150

El proper dissabte 28 de juny, se celebrarà la jornada final del Campionat d’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d’Honor i Primera Divisió. En aquesta tercera i definitiva jornada es decideixen els títols estatals per clubs de les diferents categories i les places d’ascens, descens i permanència. Els encontres es realitzaran amb el format d’un atleta per prova amb vuit equips participants.| A la Divisió d’Honor, els encontres pel títol se celebraran a l’Estadi CAD de Saragossa. El Futbol Club Barcelona participarà en aquesta final tant a la categoria masculina com a la femenina, i l’Agrupació Atlètica de Catalunya ha classificat l’equip femení. L’encontre per la permanència de la categoria masculina se celebrarà a Burgos, on participarà l’equip masculí de l’ Agrupació AC. L’encontre femení es disputarà a Durango i serà l’equip de l’ISS-L’Hospitalet qui lluitarà per a eludir el descens. A la Primera Divisió, l’encontre masculí pel títol i l’ascens a la divisió d’honor se celebrarà també a Durango, on participaran els equips de l’ISS-L’Hospitalet i la Joventut Atlètica de Sabadell. L’encontre femení es realitzarà a Tres Cantos, Madrid, i l’Avinent CA Manresa lluitarà pel títol. L’encontre per la permanència femení es disputarà a Monzón, i el Lleida UA i la JA Sabadell lluitaran per a eludir el descens a la segona divisió.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada