CAMPIONAT CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
125

El proper diumenge 29 de juny, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans a l’Estadi Camp Clar de Tarragona. L’esdeveniment atlètic es realitzarà en jornada matinal a partir de les 10,00 hores, i està prevista la participació de dotze clubs en la categoria masculina i vuit en la femenina.| El Pratenc Associació d’Atletisme i l’Avinent CA Manresa són els actuals campions de les categories masculina i femenina respectivament, ja que van aconseguir el títol a l’edició passada celebrada a Lloret de Mar.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada