CAMPIONAT D’EUROPA DE SELECCIONS

0
103

Set atletes catalans seleccionats
La Real Federación Española de Atletismo ha seleccionat a set atletes catalans per a participar al Campionat d’Europa de Seleccions que se celebrarà el proper cap de setmana a Braunschweig, Alemanya. Estela Garcia (VTiM) participarà en les proves de 100 m, 200 m i 4X100 metres, Berta Castells (VTiM) ho farà a la de llançament de martell, Cristina Lara (FCB) a la cursa de relleus 4X100 metres, Dídac Salas (FCB) en salt amb perxa, Eduard Viles (CA Igualada), Sergio Ruiz (JA Sabadell) i Adrià Burriel (FCB) en el relleu curt de 4X100 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada