Poble Nou–Zona Esportiva, cursa puntuable pel Circuit de Curses Activa’t

0
53

Diumenge, 8 de juny de 2014, es disputa l’onzena cursa popular solidaria Poble Nou-Zona Esportiva, quarta prova puntuable pel XI Circuit de Curses ACTIVA’T que organitza de forma conjunta l’associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa i Mútua de Terrassa. Una nova edició de la cursa popular Poble Nou-Zona Esportiva es celebrarà aquest proper diumenge, a partir de les 10 hores amb la sortida de la categoria infantil.| La cursa està limitada a 600 participants. El punt de sortida i arribada, tant en la categoria infantil com la d’adults, serà a centre cívic Avel·lí Estrenjer (Zona Olímpica, al costat del camp de futbol del Terrassa). La primera cursa que es disputarà serà la infantil, a les 10 hores, amb una distancia total de 1 km. Mitja hora més tard, a les 10’30 h. s’iniciarà la categoria d’adults que hauran de recórrer una distancia de 5 km.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari