La Trail Senders del Penedès a les Cabanyes obre les inscripcions

0
61

Des del dia 3 de juny estan obertes les inscripcions la 3era edició de la Trail Senders del Penedès (Les Cabanyes) que serà el pròxim 28 de setembre. Les inscripcions es poden fer a través de la seva web i al mateix preu que les dues edicions anteriors, 13 euros pels atletes sense xip groc i 12 euros per qui tenen xip propi, o a través de Champion chip, ja que és una cursa que puntua per la lliga internet a on hi ha atletes de tot Catalunya, http://www.championchip.cat/web| La Trail continuarà en el format de dues curses d’iniciació en la muntanya, la de 12,7 kms en un recorregut al costat de les vinyes i corrent per senders mil·lenaris que unien 5 poblacions del Penedès, La Granada, Font-rubí, Vilobí, Sant Fe i Les Cabanyes, termes per on correran els atletes, I la de 5,5 kms, les dues curses estan limitades a 800 atletes la llarga i 200 la curta. La Cursa llarga l’any 2013 va ser la 1era de muntanya del Gran Penedès a l’igual que el 2012 en atletes arribats amb 687 corredors. Per tant no espereu a fer la vostra inscripció, ja que tanquen abans de la data límit.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari