CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ (fase prèvia)

0
107

Maria Vicente, Rècord de Catalunya Infantil de 80 m tanques amb 11”83
El passat diumenge 1 de juny, es va celebrar la Jornada Prèvia del Campionat de Catalunya Infantil i Aleví a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà. Una esplèndica jornada d’atletisme de promoció amb un destacat nivell de marques.| Un cop més aquesta temporada, la Maria Vicente (ISS-L’H) ha estat la protagonista d’aquest esdeveniment atlètic en aconseguir un nou rècord de Catalunya infantil. En aquesta ocasió ha establert un nou registre a la prova dels 80 m tanques amb 11”83, millorant en dues centèsimes el seu propi rècord anterior. La jornada final se celebrarà el proper 14 de juny a Tarragona.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada