PRESENTACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
55

Aquest dilluns 22 de maig, s’ha realitzat la Roda de Premsa Presentació de la 94a edició del Campionat de Catalunya Absolut, que se celebrarà el proper dissabte 31 de maig a l’Estadi Municipal Josep Pla i Arbonès de Palafrugell, conjuntament amb el 22è Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell – Costa Brava.| Més de 500 atletes participaran en aquest esdeveniment atlètic amb els millors atletes catalans, atletes de la resta de l’estat i de 12 països. El Míting de Palafrugell forma part del circuit internacional de l’EAP 2014. A l’acte han assistit l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, el delegat territorial d’Esports, Josep Pujols, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el regidor d’Esports, Joaquim Vencells i el diputat d’esports de la Diputació de Girona, Antoni Guinó. També hi han estat presents les atletes Esther Guerrero i Patrícia Ayuste, ambdues participaran el proper dissabte a l’autonòmic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari