Èxit a la 2a Cursa Popular del Masnou amb 1.000 participants

0
94

David Campo i Wafaa Azdaou, s’han proclamat guanyadors de la segona edició de la cursa popular del Masnou de 5km, organitzada pel Club Atletisme La Sansi amb la col·laboració de l’ Ajuntament i Club Nàutic del Masnou. Els 1.000 dorsals es van esgotar 4 dies abans de la cursa. Gran matinal, on esportistes de totes les edats participaven en una cursa única de 5km, amb un 25% més d’inscrits que l’edició de l’ any anterior. A www.cursaelmasnou.com trobareu les primeres fotos i vídeos de la cursa. Demà a la web tindrem 2.000 fotos.| Classificació Masculina 5km 1. David Campo (Lluïsos de Mataró) 16`12 2. Faissal El Meziani (Marruecos) 3. Alberto Segura (Pircornell Amfora) Classificació Femenina 5km 1. Wafaaa Azdaou (Sistrell) 19’48 2. Laura Lopez (Mataró Race) 3. Núria Garcia

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada