La cursa dels vins de Vilalba dels Arcs

0
63

Estem il·lusionats engegant el projecte de “La cursa dels vins de Vilalba dels Arcs”. Aquesta pretén ser la primera edició d’un esdeveniment esportiu que uneix les nostres dues grans passions: el córrer i el vi. Volem gaudir i compartir amb tothom l’espectacularitat de l’entorn de la Terra Alta i l’excel·lència dels seus vins.
L’Ajuntament de Vilalba, amb el suport de la Diputació de Tarragona i el Consell Comarcal, organitzen la “Cursa dels Vins de Vilalba dels Arcs”. Però aquest projecte no seria possible sense la col·laboració de les entitats esportives i culturals locals. La cursa dels vins vol contribuir a la vegada a promoure l’entorn de Vilalba dels Arcs i els seus productes típics vilalbins i de la Terra Alta.| Si decideixes participar a la Cursa dels Vins de Vilalba dels Arcs, esperem que la teva estància sigui prou agradable per repetir els pròxims anys i la recomanis als teus amics i amigues runners.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari