Corre per la independència

0
98

Aquest cap de setmana, 29 i 30 de març, es disputen dues curses adherides a Corre per la independència.
A Campdevànol es disputa Els dos dies de Ripollès . Curses d’orientació per tots els nivells i edats durant tot el cap de setmana amb un plat fort: el Campionat de Catalunya de distància ultrallarga. S’esperen més de 1.000 participants. I diumenge, a la Cellera del Ter, es disputa la Puigdefrou Exhaust. La cursa té 17km i 1.177 metres de desnivell i suposa la pujada al cim del Puigdefrou. També s’organitza una marxa de 9 Km i una cursa infantil de 500m.| A www.correperlaindependencia.cat trobareu tota la informació de les curses adherides i instruccions per adherir la vostra cursa.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada