Ja està en marxa la 3ª Edició de l’Open Challenge Triathlon 2014

0
172

Arenys de Mar, Sant Pol de Mar, Tossa de Mar i Vilanova i la Geltrú seran les quatre etapes que formaran el circuit.
Per tercer any l’Open Challenge Triathlon es presenta i obre inscripcions del circuit que discorre per 4 poblacions de la costa catalana, des del Garraf, passant pel Maresme i acabant a la Costa Brava. L’objectiu segueix sent el mateix: promocionar el triatló i aconseguir nous adeptes. Molts han estat els triatletes que s’han estrenat i gran part d’ells disputaven un triatló per primera vegada en una de les proves del circuit. L’organització espera reunir un total de 3.000 participants durant aquesta nova temporada.| Aprofita la promoció inaugural i inscriu-te fins el 25 de març amb un bon descompte per a cadascuna de les proves.
Tota la informació i inscripcions a : www.openchallengetriathlon.cat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada