Cursa de muntanya Salta Marrades

0
125

El passat diumenge dia 9 de març s’ha disputat la segona cursa de muntanya Salta Marrades a Santa Maria d’Oló. El Centre Excursionista d’Oló organitza aquesta bonica cursa de 14 quilòmetres que transcorre per paratges de turons, torrents, recs i rieres.
Les classificacions
La cursa està adherida a Corre per la independència. , I si sou organitzadors, a la web trobareu informació per adherir la vostra cursa a aquesta iniciativa. Ja són 15 les curses adherides al 2014, de ben segur es superaran les 36 curses del 2013.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada