Mitja marató Montornès del Vallés

0
76

El proper diumenge 9 de març, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes, una mitja marató Montornès del Vallés i una cursa de 5 km a Palafrugell.
La 21a Mitja Marató Montornès–Montmeló–Vilanova-La Roca, organitzada pel Club Atletisme Montornès, juntament amb els ajuntaments, administracions i entitats dels quatre municipis. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Zona Esportiva de Montornès del Vallés amb un recorregut que passa per la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a la sortida a Montornès. Aquesta cursa es troba dins del circuit Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Paraalelament se celebrarà la novena edició de la Cursa dels 6 km. de Montornès i la setena Mini Marató Solidària.| La segona edició dels 5km Populars Vila de Palafrugell–Gran Premi Intersport-Sports77, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell. La sortida es donarà ales 10.00 hores a l’Avinguda Espanya, al costat de l’Estadi Municipal amb l’arribada al mateix estadi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari