Mitja marató Montornès del Vallés

0
136

El proper diumenge 9 de març, el calendari català de curses en ruta disposa de dos bones ofertes, una mitja marató Montornès del Vallés i una cursa de 5 km a Palafrugell.
La 21a Mitja Marató Montornès–Montmeló–Vilanova-La Roca, organitzada pel Club Atletisme Montornès, juntament amb els ajuntaments, administracions i entitats dels quatre municipis. La sortida es donarà a les 10,00 hores a la Zona Esportiva de Montornès del Vallés amb un recorregut que passa per la Vall del Mogent, passant per Montmeló, Montornès del Vallès i Vilanova del Vallès per arribar a La Roca del Vallès, des d’on es torna a la sortida a Montornès. Aquesta cursa es troba dins del circuit Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona. Paraalelament se celebrarà la novena edició de la Cursa dels 6 km. de Montornès i la setena Mini Marató Solidària.| La segona edició dels 5km Populars Vila de Palafrugell–Gran Premi Intersport-Sports77, organitzada pel Club Atlètic Palafrugell amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Esports de Palafrugell. La sortida es donarà ales 10.00 hores a l’Avinguda Espanya, al costat de l’Estadi Municipal amb l’arribada al mateix estadi.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada