MERITXELL SOLER, NOU RÈCORD DE CATALUNYA DE 5.000 M EN PISTA COBERTA

0
137

El passat dissabte 1 de març, la Meritxell Soler (Av CA Manresa) va establir un nou rècord de Catalunya absolut de 5.000 metres en pista coberta amb una marca de 17’45”76 a Bemidji, Minesota (USA). L’atleta bagenca, que defensava els colors de l’Augustana College, va entrar en setena posició a la 2014 NSIC Track and Field Indoor Championship. Aquest registre representa la primera marca oficial d’aquesta distància, i per tant, el primer rècord català registrat. També podem fer assenyalar que el passat divendres 28 de febrer a Nova York, la saltadora de perxa Clara Amat (AAC), va millorar la seva marca personal amb un salt de 4,08 metres, registre que la situa com a tercera espanyola de l’any.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada