SOCIATS ES PROCLAMA CAMPIÓ D’EUROPA DE RAQUETES DE NEU

0
136

Aquest diumenge s’ha disputat a les Valls d’Aneu la Copa d’Europa de raquetes de neu. Sobre un recorregut de 10,38 quilòmetres i amb un denivell de 450 metres positius, el santfeliuenc JUST SOCIATS s’ha proclamat campió d’Europa de l’especialitat al imposar-se amb un temps de 47’44” avantatjant en 19 segons a l’talià GERD FRICK (48’03”), i amb 44 segons al suec MAGNUS JENSEN (48’28”) que ha estat tercer. No ha estat fins en el tram de descens on SOCIATS ha aconseguit atrapar a l’italià GERD FRICK i al suec MAGNUS JENSEN que fins llavors encapçalaven la prova, per posteriorment llançar-se cap al triomf i el titol europeu de l’especialitat.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada