COPA D’EUROPA DE CROS PER CLUBS

0
120

El CA Montornès vuitè a sub20
El passat diumenge 22 de febrer es va disputar la 51a Copa d’Europa de Cros per Clubs a l’Albufeira, Portugal. Cal destacar la segona posició individual aconseguida per l’Ayad Lamdassem defensant els colors del Club Bikila que es va proclamar campió. El CA Montornès va participar a la categoria sub20 aconseguint una excel·lent octava posició, primer equip espanyol. L’equip estava format per Mourad Mounim que es va situar en la 17a posició, Mouad Mbarki va ser el 32è, Aleix Domench el 46è, Sergio Beltrán el 52è, Eloi Cabezas el 59è i Lauren Liñán que va entrar en la 80a posició.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada