La ZURICH Marató Barcelona 2014 ara al teu mòbil

0
161

La marató més a prop teu.
Cada vegada més els mòbils tenen més presència entre els runners populars. Més del 60% dels usuaris que entren al web la Zurich Marató Barcelona ho fan des del telèfon mòbil. Zurich ofereix dues portes d’entrada per estar al dia de totes les novetats de la Marató de Barcelona. Per viure les sensacions de la # Zurichmaratobcn. L’organització ha creat una aplicació adaptada als mòbils i tablets.| Podem visitar: www.zurichmaratobarcelona.com I Zurich Assegurances presenta: runner.zurich.es, des d’on es pot dedicar la cursa a les persones que es desitgi en les xarxes socials # zurichmaratobcn. Participar en el sorteig d’un viatge per a dues persones a la BMW Berlín Marató. I fer-se una foto a l’estand ZURICH a l’EXPO SPORTS 2014 que es publicarà al PHOTO CALL a les xarxes socials de la # ZURICHmaratobcn.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada