La Mitja Montornès col·labora en els actes del Dia Internacional de les Dones.

0
484

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca col·labora en la difusió d’aquesta diada, incorporant en el seu dorsal una imatge commemorativa i la llegenda “8 de març, dia internacional de les dones”. La Mitja Montornès i el Club Atletisme Montornès sempre han vetllat per la igualtat i per la integració de la dona a la pràctica esportiva, donant totes les facilitats per tal de que tothom pugui participar de les nostres curses.| La participació de les dones a les nostres curses ha augmentat any darrera d’any fins situar-se en uns percentatges del 56% a la cursa dels 6km i en un 16% a la Mitja (dades de 2013). El Club Atletisme Montornès compta, a l’actualitat, amb un 40% de dones sobre el total d’atletes del Club (112 dones), entre elles campiones de Catalunya i atletes de nivell internacional. Queda molt camí per recórrer i, des de la Mitja, volem posar el nostre granet de sorra fent difusió i reivindicant que tots els dies siguin de la igualtat de drets i d’oportunitats per homes i dones.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada