CAMPIONAT D’ESPANYA PROMESA EN PISTA COBERTA

0
95

El proper cap de setmana, 8 i 9 de febrer, se celebrarà la 28a. edició del Campionat d’Espanya Promesa a Antequera, Màlaga. Mig centenar d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de pista coberta. De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com l’ Adrià Burriel (FCB) i Sergi Tomàs (AAC) inscrits als 60 m i 200 metres, Sergi Torres (FCB) als 400 m, Marc Alcalà (FCB) inscrit a les proves de 1.500 i 3.000 metres, Lluc Farrera (CA Vilafranca) als 1.500 m, Youssef Taoussi (CA Laietània) als 3.000 m, Marc José (HFC) als 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Oscar Oliver (ADM) en salt amb perxa. | En dones podem destacar a la Laura Alonso (Bcn At) als 400 m, Victòria Sauleda (ISS-L’H) als 800 metres, Maria Guerrero (FCB) als 1.500 m, Maria Riera (Av Manresa) als 3.000 m, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada, Elena Llobera (Lleida UA) en llargada i Ariadna Ramos (CA Igualada) que està inscrita en 60 m i triple salt.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada