Dues medalles de la selecció catalana al campionat del món de raquetes de neu a Rättvik Just Sociats

0
108

La Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va participar al campionat del món representant Catalunya a nivell internacional el dissabte 1 de febrer. La competició va tenir lloc a la ciutat sueca de Rättviki i s’emmarca dins la 5a edició del Siljan Snowshoe Festival.| Els esportistes catalans van tenir una molt bona actuació aconseguint el bronze tant en categoria masculina com en la femenina, de la mà de Just Sociats (CE Callús) i Mavi Gil (CE Solsonès). Cal destacar també el paper dels altres participants catalans: Laia Andreu (CE Callús) va aconseguir una 6a posició, Gabriel Crosas (CE Torelló) que també va quedar 6è, Rafa Parés (AE Mountain Runners del Berguedà) que va quedar 10è i finalment la Laia Cuevas (AE Matxacuca) que va aconseguir una 11a posició. Els guanyadors de la cursa van ser el francès Stéphane Ricard i la italiana Isabella Morlini. La competició constava de dos recorreguts: un de nou quilòmetres, per les categories màster i sènior, i un de sis quilòmetres, per les categories júniors. El campionat ha concentrat a més de 200 esportistes de 10 països diferents. La propera cita del calendari de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu de la FEEC tindrà lloc a la localitat italiana de Racchettinvalle el proper 9 de febrer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada