CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
124

Omar Ouchif i Hasna Bahom, Campions
Aquest diumenge 2 de febrer, s’ha celebrar la 23a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de 28a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga. Els atletes kenyans han estat un cop més els dominadors de la cursa amb victòria per l’actual recordista mundial de la distància Wilson Kipsang , que ha marcat un temps de 1h01’18”. A la categoria femenina la vencedora ha estat per la també kenyana Faith Jeruto amb una marca de 1h14’07. El campionat autonòmic ha estat per Omar Ouchzif (JA Sabadell) que ha marcat 1h05’25, en homes, i Hasna Bahom (La Sansi), en dones, amb un registre de 1h16’31”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada