CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE 3.000 METRES EN PISTA COBERTA

0
104

Jordi Torrents, Rècord d’Espanya Juvenil de 3.000 metres
El passat diumenge 2 de febrer, conjuntament amb el campionat promesa, es va celebrar el Campionat de Catalunya Absolut de 3.000 metres. Ibrahim Ezzaydouny (FCB) es va proclamar campió amb un registre de 8’08”26 i Anna Bové (FCB) campiona amb 9’51”72. Cal destacar l’actuació del jove Jordi Torrents (JAS) que amb un registre de 8’23”85 va establir un nou rècord d’Espanya juvenil de la distància, millorant en quasi tres segons l’anterior registre que data de l’any 1993.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada