CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

0
114

El proper diumenge 2 de febrer, se celebrarà la 23a edició del Campionat de Catalunya de Mitja Marató, en el marc de 28a Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga, organitzada per l’Associació Esportiva La Mitja. | Els millors atletes catalans participaran en aquest autonòmic en ruta, així com una gran participació internacional. Destaca sobretot la presència de l’actual campió olímpic i mundial, l’ugandès Stephen Kiprotich, i del kenyà Wilson Kipsang, actual recordista mundial de la distància i medallista olímpic en Londres. La Mitja Marató de Granollers ha estat classificada com a la tercera millor cursa espanyola en les dues últimes edicions i la millor catalana. El festival atlètic començarà a les 10,30 hores amb la sortida de la cursa El Quart de Marató a l’Avinguda Sant Esteve de Granollers. Els actuals campions autonòmics són Adrià Garcia i Hasna Bahom, que van aconseguir la victòria a l’edició anterior celebrada a Montornès.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada