La gran acollida de la I Mitja de Tortosa anima a l’organització a ampliar el nombre d’inscrits.

0
116

Esgotades les inscripcions a dues setmanes de celebrar-se la prova.La gran acollida de la I Mitja de Tortosa anima a l’organització a ampliar el nombre d’inscrits.Esgotades les inscripcions quan falten dues setmanes per celebrar la prova.Esgotades les cinc-centes places oferides per a aquesta primera edició de la Mitja de Tortosa, l’organització ha decidit ampliar els seus esforços per oferir la possibilitat de participar a aquells corredors que es vulguin sumar a la festa de l’esport a la vila fins a arribar al límit de 650 participants.| La prova presenta dues versions,10K i Mitja Marató. Un circuit que passarà per les principals artèries de la ciutat en un recorregut ràpid i totalment urbà que inclou ambdues bandes del riu i espais emblemàtics com el Pont de l’Estat o el Pont del Tren que dona a la prova un atractiu afegit.La capital del Baix Ebre acull així la tercera de les proves del circuit Half Marathon Series amb un precedent d’èxit organitzatiu i participació a Salou i El Vendrell.Les inscripcions es poden fer presencialment a les botigues Runners Tarragona (c/ Salvador Espriu, 26. Tarragona) i Intersport-Fevi-Tortosa (Plaça Joaquim Bau, 1. Tortosa).Així mateix, també es poden realitzar online a la web oficial www.mitjadetortosa.com.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada