CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
115

El Pratenc AA masculí i el Barcelona Atletisme femení, Campions
El passat dissabte 25 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans en Pista Coberta a Sabadell. El Pratenc AA masculí, i el Barcelona Atletisme femení, han aconseguit els títols autonòmics. Aquesta és la segona vegada que el Pratenc aconsegueix el títol i la primera pel club barceloní. A la categoria masculina han acompanyant al pòdium el CA Tarragona, en segona posició, i la UA Terrassa en tercera. En dones, l’Avinent Manresa s’ha classificat en segona posició a només un punt del vencedor i el Pratenc AA ha estat el tercer.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada