Campionat de Catalunya de Mitja Marató

0
91

PRESENTACIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS
El passat dimarts 14 de gener es va fer l’acte de presentació de la 28a Mitja Marató de Granollers-Les Franqueses-La Garriga que enguany també representa el Campionat de Catalunya de Mitja Marató. L’acte es va realitzar a la Taverna d’en Grivé i van participar Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya, José Orive, president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Josep Salom, diputat d’esports de la Diputació de Barcelona, Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses, Meritxell Budó , alcaldessa de La Garriga, Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Toni Cornellas, president de l’Associació Esportiva La Mitja, Javier Zapata, representant d’Adidas i Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme.| La Mitja Marató de Granollers també forma part del Circuit l’Aliança de Curses en Ruta.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada