CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS CADET EN PISTA COBERTA

0
83

El proper dissabte 25 de gener es disputarà la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs Cadet a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. En aquesta competició per equips, destinada als atletes nascuts els anys 1999 i 2000, els clubs presenten a un atleta per prova i un equip de relleus. L’autonòmic es disputarà en jornada matinal a partir de les 10.00 hores. El FC Barcelona, en nois, i l’Agrupació AC, en noies, són els actuals campions, ja que es va aconseguir el títol la temporada passada al mateix escenari.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada