HOMENATGE A CARME VALERO

0
107

El proper dissabte 25 de gener, la Joventut Atlètica de Sabadell retrà un merescut homenatge a la llegendària atleta Carme Valero. L’acte se celebrarà a l’Hotel Urpí de Sabadell a partir de les 21.30 hores.
Carme Valero va ser triada pels membres de la Asociación Española de Estadísticos de Atletismo com a la Millor Atleta Espanyola del Segle XX. Doble campiona del món de cros, la primera atleta olímpica, multicampiona d’Espanya i de Catalunya, són una part de l’impressionant historial esportiu de l’atleta sabadellenca, que és sens dubte una de les figures més rellevants de l’atletisme i de l’esport en general.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada