53è Cros de Sant Sebastià

0
90

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
El proper diumenge 19 de gener se celebrarà la dotzena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt , organitzat pe la Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del 53è Cros de Sant Sebastià al circuit del Parc Catalunya de Sabadell.| El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses de veterans i promoció, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 11.45 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i a les 12.40 h es donarà la sortida de la cursa masculina. Ambdues curses es disputaran sobre una distància de 4.000 metres. Els actuals campions són la JA Sabadell en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya en la femenina, que van aconseguir el títol l’edició passada celebrada a Vic.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada