És quan corro que hi veig clar”, del calderí Solé, s’ha presentat aquest matí a Roca Umbert

0
81

La sala d’actes del Centre Tecnològic i Universitari de Granollers ha estat l’escenari, aquest divendres, 10 de gener de 2014, de la cançó “És quan corro que hi veig clar”, del músic de Caldes de Montbui Solé. Alhora, s’ha presentat el vídeoclip, dirigit pel periodista esportiu de VOTV, Miki Güell. Amb la cançó, Solé i la Mitja han volgut afegir un element més a l’univers cultural que envolta la cursa, i dotar-la d’un element més de connexió amb la gent, aquest cop mitjançant la música pop.|

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada