CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS SUB-20 EN PISTA COBERTA

0
66

El FC Barcelona, Campió masculí i femení
Aquest dissabte 11 de gener s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs Sub-20 a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. El FC Barcelona ha revalidat els títols autonòmics de la categoria, ja que s’ha imposat tant a la categoria masculina com a la femenina.| L’Agrupació AC ha aconseguit el subcampionat també ambdues categories. La JA Sabadell s’ha situat tercer en nois i l’ISS-L’Hospitalet en dones. Podem destacar algunes actuacions d’interès com Alejandro Mantas (FCB) que ha marcat 1’55”16, Cristina Lara (FCB) amb 7”71 als 60 metres i Cora Salas (FCB) amb 5,68 m en llargada, tots ells rècords dels campionats.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada