AL 2014 NO T’OBLIDIS DE LA MITJA MÉS RÀPIDA

0
88

“La Mitja Marató Costa Barcelona Maresme obre les inscripcions”
La Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme 2014, programada pel diumenge 30 de març ja ha obert les seves inscripcions. La prova amb un circuit consolidat i ben planer, tornarà a ser un reclam, tant pels populars com per a l’elit, per a venir a batre les pròpies marques personals.| Els drets d’inscripció són de 20 euros amb xip propi (23 euros sense xip groc) i per reservar el dorsal s’ha d’omplir el formulari on-line que hi ha a la pàgina oficial de la prova www.gesport.cat/mitjamaresme. Només hi ha 1800 dorsals disponibles que es lliuraran per rigorós ordre d’inscripció.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada