CINC RÈCORDS INFANTILS EN PISTA COBERTA

0
66

Durant la celebració de la primera Jornada de Control en pista coberta a Sabadell, es van aconseguir batre cinc rècords de la categoria infantil en pista coberta. Aquests atletes, cadets de primer any, milloren els rècords infantils (fins a 13 anys) perquè els rècords per categories es comptabilitzen amb les marques fetes fins el 31 de desembre.| A la categoria masculina, Bernat Canet (Cornellà At) va marcar 7”63 als 60 metres, Nil Congost (CN Banyoles) fa fer 1’33”17 als 600 metres i Antonio López (CA Mollet) va realitzar 2’52”85. En noies, els rècords catalans van ser a càrrec de Jael Bestué (CM Sant Cugat) que va marcar 7”94 als 60 metres i Paula Blasco (CA Igualada) que va fer 3’02”20 als 1.000 metres.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari