RUTA 22 DE DESEMBRE

0
165

El passat diumenge 22 de desembre es van disputar tres curses del calendari català, una mitja marató per relleus i dues curses de 5 quilòmetres. A la Mitja Marató per Relleus Ciutat de Granollers es va imposar l’Atlètic Club Barcelona amb un temps de 1h08’14” en la categoria masculina, el club A 4 el Km en la categoria femenina amb 1h41’29 i a la categoria d’equip mixte el CA Canovelles amb 1h18’05”. La tercera Cursa de 5 Km de l’Hospitalet, va ser per Alejandro Rodríguez (ISS-L’H) amb un temps de 15’41” i Victòria Sauleda (ISS-L’H) amb 18’18”.
Fotos de Miguel Romero: Mitja-Marató-per-Relleus-Granollers/ | Per últim, a La Sansi de Viladecans, també amb una distància de 5 km, el triomf va ser per Marc Alcalà (FCB) amb 14’49” i Hasna Bahom (La Sansi) amb 17’00”.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada