Kipchoge i Kiplagat, a la mitja de Barcelona

0
164

Atletisme. Els fondistes kenyans seran els principals referents en la cursa del 16 de febrer
El kenyà Eliud Kipchoge tornarà a ser la principal atracció de la mitja marató de Barcelona, en què intentarà revalidar la victòria i establir un nou rècord del circuit (60:04), el pròxim 16 de febrer. Kipchoge va ocupar el segon lloc en l’última edició de la marató de Berlín amb uns espectaculars 2h04:05. En categoria femenina destaca la participació de la també kenyana Florence Kiplagat, vigent vencedora a Berlín i que en la mitja marató acredita un millor registre de 1h06:38.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada