PRESENTADA LA 15 edició de la SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
137

La Sant Silvestre vol igualar el nombre de participants de la pasada edició, el objectiu és arribar els 3.260.
Aquest migdia s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament la 15 edició de la Sant Silvestre Barcelonesa – Sant Cugat. La cursa comptarà amb atletas de renom com Mohamed Benhmbarka, Abderraman Ait, Driss Lakhouja, Meritxell Calduch i Fátima La Ouja. L’acte de presentación ha estat a càrrec del regidor d’Esports, Xavier Tizón, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme, Josep Maria Antentas, el Director Tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López, director de Ventas Brooks Internacional, Dan Rickfelder i la Directora Ibercaja, Montserrat Cespedosa.| Com a principals novetats d’aquesta edició destaca la presencia d’un punt d’avituallament en el quilòmetre cinc, i els atletes podran escollir una samarreta per dona i home. Les inscripcions e spoden fer per internet a la página web i també presencialment a les botigues de ruuning.

COMPARTIR
SalvaPou
Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada